Free CursorsMyspace LayoutsMyspace Comments
dilluns, 1 de novembre del 2010

EXPRESSIÓ ORAL- EXPRESSIÓ ESCRITA

Mireu quin tresoret m'ha arribat. És una petita redacció oral que el Sergio li va fer al seu pare, el Jorge, fa uns dies aprofitant que la seua germaneta major tenia que fer una per a classe. El Jorge va copiar paraula per paraula tot allò que el Sergio li anava contant.
És una idea genial, no tan sols com un record escrit, sino també com un exercisi d'expressió oral en el que el xiquet o xiqueta s'esforça al màxim en les construccions de les oracions perquè sap que allò que va a contar va a quedar plasmat en un paper.
Animeu-vos i feu-lo també vosaltres. A més d'educatiu pot ser molt molt divertit. Jo demà a l'aula d'informàtica et copiaré la idea Jorge, i aniré a poc a poc recopilant aquestos petits tresors de l'expressió oral dels vostres-meus xiquets.
Gracietes Jorge i Eva per compartir aquest amb nosaltres!!!


"DIEGO CARRILLO Y DAVID Y YO JUGAMOS JUNTOS EN EL PATIO Y EN EL COMEDOR. Y SEMOS AMIGOS Y VAMOS A LA MISMA CLASE Y SIEMPRE ALGUNOS DIAS ANTES JUGIAMOS A PIRATAS Y AHORA JUGAMOS SIEMPRE A MAMAS Y A PAPAS. DIEGO ALGUNOS DIAS ES EL PAPA Y DAVID ALGUNOS DIAS ES EL PAPA TAMBIEN Y YO SIEMPRE SOY EL HIJO MAYOR...
...Y NO SE QUE PONER MAS."
SERGIO COLOMA. OCTUBRE 2010.
 
Febrero 2008 | Diseñado por anita